As lame, je sais!

Igår var jag med mamma, syster och Annika på ett ställe som heter The Studio för att göra en sån där 'modell för en dag'-grej, vilket var väldigt mycket kul i vårt sällskap. Tyvärr gick i princip halva tiden åt att sitta i deras lilla 'lounge' som de så fint kallade det, äta salta pinnar och kolla på Hem Till Gården. Det gav sån extrem antiklimax känsla, men jag härdade ut och satt och sneglade ned över Stureplan i hopp om att se något roligt.

Stylisterna kändes allmänt livströtta trots att de bara var några år äldre än mig, synd för dem tänkte jag. Fotograferingen var hur som helst rolig, sen blev vi ju rätt söta faktiskt.




Idag har jag:

- Vaknat upp hos Jennifer efter en mysig myskväll/natt
- Jobbat
- Tänt ljus hos Farmor och Farfar
- Mått dåligt över gravarna som inte fått något ljus, tittat bort och tänkt att deras familj har säkert bara inte hunnit dit än
- Ätit upp de små livens bus-eller-godis-godis, mahahah
- Skuttat omkring i mina nya gröna spetstrosor

...So far, so good mina vänner.

Ny filosofi

Hm, vad tror vi? Blir jag så här sexig om jag bara kör på spetsunderkläder. Förmodligen va.



I surrender

Okej, Jennifer tog min Twilight-oskuld igår och jag ger mig. Jag förstår att folk älskar den där filmen, den är riktigt bra gjord. Fan jag säger ju att min våga-vägra-hypen-taktik aldrig fungerar. Så himla tragiskt...

Det här kan man ju bara inte missa..

- Ehhhhh ja!?


Höstlovstradition

Ikväll var jag och åt middag med pappa och syster på Sturehof. Det var mysigt det.


Suddiga bilder från igår




Dagens outfiiiiiiiit



freeeeeeshing!


Folke letar efter Gud

Ja, det här är jättegammalt jag vet men jag tycker ändå att fler borde höra det och läsa boken. Så det så.


                         
                           http://arkivet.gatukonst.se/folke/Oldbrind-Folke_letar_kapitel1.mp3


Hallowhat?

Jag känner mig väldigt ensam för jag är i princip den enda som inte har taggat till på halloween än. För det första, när är det egentligen - I helgen, nästa? Har missat det här totalt i år. Buhu...



Mys

Nu ska jag moffa popcorn och kolla på Entourage. Kanska sova lite framför tvn också. Tror att jag har sovit ynka 5 timmar inatt.


Blogggggggar

Någonting håller på att ta över mitt liv - läsa bloggar. Kom nyss fram till att min favoritlista över bloggar har växt till 30 stycken som jag läser dagligen. Känns som om jag borde skaffa mig ett liv. Eller i alla fall bli besatt av något annat lite tuffare istället. Typ... schack.. eller... mangafilmer eller... äh.


En liten jättebra idé

Jag har funderat på det här ett tag och så fort Albin kommer hem från Thailand ska jag banne mig befalla honom att starta en blogg. Den skulle vara fenomenal och jag skulle läsa den hela tiden, så Albin - BÖRJA BLOGGA!

Ny favoritblogg


http://trettioplus.blogspot.com/



Morgonens underhållning...

...Blir att läsa alla stackars prettobloggar med självutlämnande poesi och noggranna sjukdomsuppdateringar som det finns så gott av.

OBS!

Igår var jag på OBS!-kväll på Mosebacke bland massa långbenta rådjurstjejer och lyssnade på musik. Det var fint!

Fy skäms!

Uääähhhh bläää uuuusssch. Jag äcklar mig själv med att lägga upp bilder på snygga killar så här i efterhand. Känner mig som en sån där liten Twilight-tjej som hänger på forum och kåtar upp sig över han Edward eller Robert... Vafan heter han egentligen?

Hihihi


F+TM


Problem

Jag känner att det är dags att skaffa lite ordentliga bekymmer när Blondinbellas hårfärgsbyte är det som gjort mig mest upprörd idag.

Bitter, Jag?

Jag tycker inte om hösten. Alla reser utom, jag fast det mest mitt eget fel. När det blir mörkt tror min kropp att den ska sova så den gör sig beredd för pyjamas vid halv 5. Jag får massa finnar och  blir rastlös. Fan vad synd det är om mig. Verkligen, stackars mig.


Transparanta armar och höstblommor

Fin, fin, fin!


Man kan ju inte annat än älska honom


Mamma på TGI Friday

"Man märker att man har fått stora barn när de inte vet var de ska ställe spriten och kaffet längre..."

Hur snygg får man bli?


Det är bara att tacka och ta för sig

Gudarna är på min sida idag mina vänner: Jag vaknade i tid, fick god mat i skolan, gick automatiskt skitsmarta och effektiva vägar i stan, hann med min älskade 822a som bara går 2 ggr/timmen annars och nu fick jag banne mig upp ett fyrdubbelt chips ur påsen. Nästan så att jag borde gå och lägga mig på en gång. Sluta på topp liksom.

Sorry guys

Assåå, jag har värsta ångesten häär. Har sån himla bloggtorka att jag nog måste ta en bloggpaaaaaus. Jag behöver tid för mig själv, behöver andas och slippa känna prestationsångesten över att behöva leverera till mina krävande läsare 24/7....

Jardin des Tuileries

Åh. Jag får sådan Paris-abstinens att jag spricker när jag ser att Christian Dior hade visning i parken vi förälskade oss i bara någon vecka innan.





Finfint!

Tingsek... Vilken man va. Imorgon spelar han på Debaser Medis. Jag vill, jag vill, jag vill!


Dagens uppenbarelse...

...kommer från Fatima och lyder: "Nu vet jag vad mitt problem i livet är - Jag har för få skor!"

Swopping

Kom precis hem från Jennifer där hon och jag har haft klädbytarkväll, askalas!



Vi höll till i hennes garderob som är ett rum egentligen. Hm, hennes dresingroom. Ja så får det heta, det låter fancy. Hennes dressingroom var vi i.

En jättefin spegel har hon också som ser ut som ett gammalt fönster. Men det lyckades jag såklart inte fånga på den här bilden, dum som jag är.





Geographica

Den är hittade jag på Stadsmissionen i lördags. En gammal världskarta på franska i brickform. Är den inte fin säg?



Sats, String, Larry's Corner. Och så lite ångest på det.

Idag har varit en bra dag. En lektion i skolan, lite motionerande, pluggande på String och sen var jag med Jennifer på Larrys Corner och lyssnade på när min engelskalärare berättade om och läste högt ur sin bok. Höstångesten håller på att ta över för övrigt, både bland bloggare och vänner. Folk ger upp på allt känns det som men jag ska fan klara mig den här hösten utan att bryta ihop, så det så!



Snuskböcker på Larrys

Finfina skivor

Det bjöds på cupcakes


Chillin'


Dansa igång veckan föfan!


Mitt första Timbuktu-minne

När jag gick i femman på Sofiebergsskolan hörde jag Timbuktu för första gången. Veronika hade spelat in "The Botten Is Nådd" på sin Sony Ericsson-telefon (som för övrigt var typ det ballaste som fanns då) har jag för mig. Jag tror att det här var innan mp3-filerna slog igenom ordentliget för det var en inspelning. Jag kommer ihåg att vi stod lutade mot den gula träväggen en hel rast och memorerade texten, trots den bristande ljudkvalitén. Vi rappade om bakfylleångest innan vi ens visste vad häxblandning var och kände oss helt sjukt tuffa.




On the rocks


"Usch det var inte gott"

"Kolla jag får gåshud!"


Söndag

Åh nej! Det är sol ute. Betyder det här att jag måste gå ut nu? Jag vill ju bara stanna inne och låta söndagsångesten ta över mig.

Coffee and a cigarette...


Tänk om...

Tänk om jag hade haft en modeblogg. Då hade jag kunnat skriva om vad jag hade på mig idag. Jag hade berättat om mina favoritjeans från Monki som är omsydda skinnyjeans till baggy. Och jag hade berättat om min fina rödrandiga väst som får mig att känna mig som en circus. Sen hade jag berättat om min andra filthalsduk som är mörkbrun och ännu större än den jag köpte i onsdags och om mitt långa, billiga pärlhalsband som jag älskar och om den lila sjalen som jag hittade på väg hem en gång. Det hade jag gjort om jag hade haft en modeblogg.

Quadratic equations

Jag försöker googla bort min hopplöshet i matte. Det går sådär.   


Hemstudiedag

Idag har jag tagit en egen studiedag. Kände att det behövdes om jag ska orka med allt. Igår var jag och fikade och pluggade på String med Jennifer. Det är alltid lika mysigt. Efter det var jag och såg 'Flickan som lekte med elden' med Jens. Jag mår illa av sånna filmer men vill se dem ändå, så jag får skylla mig själv. Nu blänger min mattebok argt på mig så jag får nog ge mig. Hej så länge...

Om jag stirrar riktigt ordentligt, ser jag sexig ut då?


Kloka ord

"You can't be human all by yourself."

Felicia

Jag köpte en ny halsduk idag, eller det är en filt från IKEA egentligen. Den heter 'Felicia pläd' och är chockrosa i verkligheten och väldigt len. Den ska jag värma nacken med i höst.


Rätt schysst samling

Efter att rensat mitt rum på alla hemska plastpåsar kom jag fram till på att jag dragit på mig en samling av kanske 20 stycken under den senaste månaden. NU ska jag fortsätta fräscha upp mitt rum med nyinhandlade saker från älskade IKEA.

Att lätta sitt hjärta.

Jag har fortfarande så dåligt samvete över den där gången för kanske ett år sedan, eller var det två? Då min jämngamla kollega ringde till mig en eftermiddag för att fråga om jag kunde ta hennes pass. Jag stod i ett trångt provrum på Monki och blev stressad och sa att det inte gick, men lyckades ändå klämma fram ett artigt 'hur äre med dig då?'. När hon svarade 'inget vidare' frågade jag inte varför.

Och nu har jag ångrat i ett eller två år att jag inte tog mig tiden, för hon kom aldrig tillbaka till vår arbetsplats. Jag tror hon mådde så dåligt att hon blev sjukskriven ett tag och jag vet inte ens varför.

Tröttfylla... fylletrött?

Jag kom precis hem från jobbet och upptäckte att min trötthet blivit så extrem att jag känner mig full. Den här veckan är stressig. Sånt märker man när man inte hinner med varken sig själv eller kompisar och nästan börjar gråta i telefon när man pratar med chefen. Men det är bara bita ihop, för imorgon ska jag till IKEA med pappa. Jag får plugga i bilen helt enkelt.




Istår

Gihihih vad kallt det är! Mina stackars fötter är stelfrusna. That's it, inga mer ballerinaskor för den här säsongen.

Godnattcitat

"Death is the mother of beauty, said Henry.
And what is beauty?
Terror...

...Beauty is rarely soft or consolatory. Quite the contrary. Genuine beauty is always quite alarmimg. I looked at Camilla, her face bright in the sun, and thought of that line from the Iliad I love so much, about Pallas Athene and the terrible eyes shining. And if beauty is terror, said Julian, then what is desire? We think we have many desires, but in fact we only have one. What is it?
To live,
said Camilla
To live forever, said Bunny, chin cupped in palm. The teakettle began to whistle."

The Secret History - Donna Tartt


Kaninhjärta

Jag lyssnar på Florence + The Machine och längtar tillbaka till Paris. Idag kom ett par in på jobbet med världens vackraste barn. De pratade franska med varandra och mitt hjärta smälte. Nu ska jag ut i pissvädret med Jennifer på promenad, det behövs!



Sean-Type

De här små filurerna är inte så olika som man först tror. Tänk vad mycket de har gemensamt - Ingen av dem kan sjunga på riktigt, alla deras låtar är likadana och de har "snygga" tjejer som gör jobbet åt dem. Festligt!


Askalas!

Jag har kommit in i någon slags sjuk dygnsrytm sen Paris. Sov 3 timmar inatt (av en fin anledning) och kroppen har inte gett upp än. Fantastiskt! I eftermiddags var jag och Jennifer och fikade och försökte få lite plugg gjort på String. Men det blev mest en massa skvaller och framtidsplaner.



Bara så du vet...

Människor med självdistans videobloggar inte.

Trappångest

Jag får prestationsångest av trappor. Man vill gå smidigt och snabbt, gärna snyggt också. Skittöntigt egentligen. Men det värsta med trappor är hur jäkla illa det kan gå. Jag brukar se framför mig hur jag ska falla handlöst och göra historiens värsta vurpa (speciellt när jag går nedåt) med armarna utsträckta och flaxande åt sidan. I mitt huvud har jag lite bakåtlutat huvud också, så att hakan sticker fram. Det känns lite mer extremt då liksom. Jag ser det framför mig i princip varje gång jag går ned för trappan i skolan.

Paris is burning

*Dansar till Ladyhawk och väljer kläder* Mihihihihih!

Jagorkarinterubrikervarförmåstejaghaensånför?

Äter kalla rester framför datorn. Jag blir ju bara fräschare för varje dag som går. Idag när jag kom till sats sa killen i receptionen eller vad det nu är att "det var längesen!". Det är andra gången på en månad som det händer och det fick mig lite taggad igen. Jag SKA hålla igång nu. Jag ska faktiskt det. Det funkar ju inte att gå dit nån gång i månaden med svansen mellan benen och behöver förklara sig föfan.

Ooohhhsåå en liten bild


En dag i oktober

- Ångest, kaffe, korvgrillning, promenad, fika med jennifer, plugg, bloggläsning, hattprovande och dusch. Go'natt!

Man blir ju så himla stressad...

På ena väggen i mitt rum finns det en inbyggd dörr. Jag vet inte riktigt var den är till för eller vad som finns innan för där men jag skulle utan problem gömma massa spännande saker där inne om jag ville, bara det inte hade varit så förbannat mörkt. Jag har ställt mig säng framför för att jag är så nojjig. Problemet med den här lilla lömska dörren är att det ibland låter som om någon försöker komma ut ur den. Det känns lite småjobbigt.

Slitet

Nu är jag hemma från en intensiv weekend i Paris. Herregud vilken underbar stad. Jag vill tillbaka på en gång!

RSS 2.0