Året som gått

Visst vore det underbart att bli en i mängden och dra ihop en årskrönika? Att sumera årets bästa, respektive värsta. I ärlighetens namn har jag svårt att komma ihåg det bästa och värsta med 2008. Och om jag försökte skulle jag förmodligen blanda ihop hela skiten med året innan. Så jag struntar i det. Det blir betydligt enklare att skriva vad jag önskar för nästa år. Det är inte så svårt att blanda ihop!

Jag önskar att vintern tar slut snabbt och att fåglarna börjar kvittra redan några dagar efter nyår. Jag önskar att fylla sjutton kommer kännas precis så bra som jag tror att det kommer kännas och att våren kommer redan i februari, lagom till min födelsedag. Jag önskar att jag avslutar min soffpotatis-epok och kommer igång med min träning,  på riktigt. Jag önskar att skolan går som en dans den här terminen och vips så kommer det att vara sommarlov. Jag önskar att från dag ett kommer sommarlovet att vara lika underbart som det är i mitt huvud under vinterhalvåret. Jag önskar mig sena nätter, solnedgångar, kyssar och festivaler, gärna lite värmebölja också. Jag önskar att den sommarn blir den bästa jag haft och att jag är förväntansfull när första dagen i tvåan börjar. Jag önskar att när jag tänker tillbaka på sommaren 2009 kommer jag inte riktigt komma ihåg när den slutade, för den fortsatte långt in på höstterminen. Jag önskar mig promenader, varma koftor till hösten och att jag fortfarande får hålla Jens i handen när den kommer. Jag önskar att det blir en vit jul och att jag stolt kan konstatera att jag hållit mina nyårslöften vid årets sista dag. Det är vad jag önskar mig.


Det fina med jullov

Är det inte rätt underbart att få sova tills man vaknar av sig själv?

Nyårslöften

Jag tänker satsa stenhårt på mina nyårslöfteni år... För en gångs skull. Inget jävla 'äta mer grönsaker' - jag tänker major förändring(!) Jag vill få kontroll över min självbehärskning, på riktigt. Problemet är att genomföra det med så dålig självbehärsking som jag faktiskt har på alla sätt.

Är det någon som har vettiga tips för att lyckas?

Julen och sånt




När man väntar på Isabelle blir det många inlägg.

Sånt man minns från sommaren...


Vi slutade nian och kände oss såååå stora!


Det var party i Skrubba


Vi hade en mysdag på Sandhamn med både regn och solsken


Vi hängde i Tantolunden på sommarkvällarna och såg på luftballonger


En av sommarens bästa dagar hade jag tillsammans med Jennifer


Det blev vi igen


Jag solade i Sainte-Maxime

Det var i princip det mesta jag har dokumenterat från den officiella sommaren. Den verkar så mycket bättre nu i efterhand än vad den kändes då.


Inläggshets

Ja, jag hade på mig de här idag. Det bästa är att de är ännu snyggare i verkligeheten.


Jag tycker om honom


Foto: Victor Bergelin http://www.mostphotos.com/vic

Mina favoriter

- Nio till Fem
http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.5147525

- Storstadspojken
http://storstadspojken.se/

- Hanna Fridén
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2202791

- Style By Kling
http://kanal5.se/web/stylebykling

- Blondinbella
http://www.blondinbella.se/default.aspx

Och nej, jag kan faktiskt inte fixa sånna där häftiga länkar där det bara står namnet på. Så det så.


-

Here I go blogging again...

Jullov, härligt!

RSS 2.0