En fin bild från Moa.


SPS

Igår var jag på Södermalm Poetry Slam tillsammans med Fatima. Det blev en riktigt fin kväll. Dessvärre har jag inga bilder att erbjuda då min stackars USB-sladd till mobilen befinner sig på annan ort, men snart hittar den nog hem igen. Puss!

Grow up and blow away...?

Det är inte roligt hur mycket vädret påverkar mig. Ångest på en gång ju föfaan.

Weather Forecast


Kulturnatten

I lördags var jag på Kulturhuset och såg en fantastisk fotoutställning: Tokyo Stories. Bilderna var tagna av tre japanska fotografer och skildrade alla Tokyo från olika perspektiv under olika tidsperioder, främst 30-, 40- och 50-tal. Utställningen pågår till och med 2 maj. Skynda, skynda!
-
av Tadahiko Hayashi

GAH

Åhhhh älskar våren, så mycket vackra människor!!!

Dräggigt


Succé!

Åh, min teori verkar fungera! Jag är inspirerad och pepp på livet för tillfället. Det känns bra, det känns tryggt. Något som känns mindre bra är att prata öldrickande med min far. Jag vänjer mig aldrig vid att jag är laglig. Herregud.

Mmmm...


Hahaha älskar sär skrivningar

Lova att hugga av, eller åtminstone slå mig på fingrarna när jag också våldtar blogg.se med särskrivningar. Okej?

Skärpa mig? Näääeeee...

Jag har kommit fram till att det är mitt eget fel att jag har sån ångest och depp hela tiden. Det är varken åldersnoja eller livskris sm spökar. I själva verket trivs jag bara med känslan av att vara deppig. För om man tänker efter, det är en rätt bra ursäkt för att skita i alltutan direkt anledning. "Nej men jag känner mig så nere.." Med det sagt ska jag bli positiv och motiverad igen. Hehehehe

Yey

Jag ska till Bryssel!

Jag vill till Bryssel!


Min nya jacka

Jag köpte mig en ny vapendragare igår. Svart, mjuk och följsam. Väldigt klassisk. Vi ska alltid vara kompisar och nån gång ska ni också få hälsa på henne!

Mina vita vecka går sådär

Kan det inte bli sol så att man blir lite glad någon gång?

Så bra hade vi det


Söndagspepp någon?


En till jävla söndag.

Nu blir jag förbannad. Jag är sjukligt bakfull idag och jag blev inte ens full igår. Vafan är logiken? Det är inte rättvist.

Antiklimax

Jag dricker en körsbärsöl och det är fanimej inte ens i närheten av hur gott det var i Bryssel...

Fred

Idag har varit en bra dag faktiskt, med för mycket mat och lite solsken trots snöstormen(?)

Älskade Lissabon


Aa fast näe

Jag var faktiskt rätt sugen på att skriva lite när jag loggade in här. Men det första som mötte mig på startsidan var ett inlägg som sa "Sminka dig som Lady Gaga." Då dog allting bara.

RSS 2.0