Hört på radion

På vägen till skolan imorse lyssnade jag på "Hallå P3". De diskuterade vare sig insemination av singelkvinnor borde bli lagligt i Sverige eller inte. Tydligen är det rätt vanligt att svenska kvinnor åker till Danmark och gör detta. Jag vet inte vad jag tycker om det, eftersom jag inte alls är i den positionen själv. Men vad jag däremot inte håller med om var de argument som flera män ringde in och naivt presenterade.

- De tyckte att det skulle vara orättvist om det skulle bli lagligt i Sverige: För det finns faktiskt singelmän som vill bli pappor också och de kan inte få samma möjligheter som kvinnor i så fall. Ehe... va? Orättvisst? Skojar de eller? Om det ska vara på det viset tycker jag att de killarna ska sätta sig ned och kissa. Annars blir det så orättvist för alla tjejer som också vill det!

What a rascal!

Jag har kört hårt på min "våga vägra twitter"-princip, precis som jag höll på med kaffe, spotify, facebook och massa annat dumt som jag ändå inte höll. Men nu när jag kollade igenom min stackars blogg ser den ju ändå ut som en liten microblogg. Har jag skrivit 4 ord per inlägg i snitt eller? Här tror jag att jag äntligen lyckas hålla något, när jag i själva verket haft en sketen liten kvitter här hela tiden. Fy Matilda, fy!

Är det bara jag som glömmer bort hur sjukt bra Johnossi är hela tiden?


Klagosång

Meeeeeeeen då. Jag ligger hemma och kvider av magsmärtor och det vill man helst göra hela dagen. Jag måste ju ändå till skolan och göra presentationer sen och jobba i eftermiddag. Vad ska jag mer klaga på... Jag når inte min mobiltelefon här från sängen? Eheh.

Synd

Det känns sådär när ens oskyldiga, lilla familj sitter på nedervåningen och ser på tv när man egentligen bara vill skrika och ha sönder allt utan att behöva förklara. Dålig timing.

Ihihihih

Nu ska jag försöka börja packa för Paris.

Hos Albin

Jag sitter hos Albin och väntar på majs... Han är en sån bra mamma.

Vardagsmys

Vi fikade för Isabelle idag, vilket var trevligt. Dessutom lyckades jag överträffa mig själv med att göra cupcakes, dagen till ära.

- Isabelle, erkänn att jag är din snällaste kompis?



http://tjuvtittat.se/


Porr

Jag sitter och läser i Stockholm City om intellektuella kriminella och romantiken kring dem. Ingen missade väl rånet förra veckan och jag ler fortfarande när jag tänker på det. Ja, det är jättehemskt jag vet. Men sen när har folk varit så spralliga över ett rån? Vi behöver sånt här. Det börjar bli tröttsamt att prata om väder och vad man gjorde i helgen på bussen liksom.

Du vet...


Pissabelle!

Idag fyller käraste Isabelle år. Kolla vad snygg hon är, det är ju fan inte okej!



Måste.Ta.Mig.Samman.

Jag kämpar och kämpar med min engelska uppsats till tisdagen. Jag har ett underbart ytligt ämne, "Why fashion is fundamental". Hah! Där får ni för valfritt ämne.


Iskallt

Jag och Issa såg den här på bio igårkväll, den var över förväntan, eller rättare sagt, Anna Wintour var över förväntan. Kvinnan var faktiskt riktigt rolig. Det var skönt att slippa se en riktig spelfilm, jag började nästan grina av att se reklamen för de andra, med kärlek i, vilket är i princip alla(?).



En söndagsmorgon

Jag går igenom min favoritkategori med bloggar, allt från frukostbloggar, blogfolios och kompisbloggar. Sen får jag sådan ångest över att alla verkar har kommit igång för längesen den här södagen. Vad har jag gjort? - Vaknat, ångrat att jag aldrig tvättade bort den sotade ögonmake-upen igår, ätit chips, smulat ned sängjäveln och läst min nya favoritbok: "Scenen, livet och konsten att laga mat" av Per Morberg.




Fredags

Hade en underbar kväll på Knast med Fatima, Jennifer, Åsa, Saga och Anna igår.

Jag är för pigg för det här

När jag inte kan sova brukar jag plocka fram min konfirmationsbibel och försöka förstå mig på den lilla jäveln. Funkar nästan läskigt bra. Men nu har jag inte den här, vad ska jag göra? ...Läsa på schampoflaskor och sånt brukar fungera också. Det får det bli!

Thanx

Jesus, jag kan inte förstå vilka fantastiska vänner jag har. Det är verkligen i sånna här lägen man märker. Jag har fått stöd från de mest otippade håll. Hjärta er helt enkelt.

Nu vill jag hit och slippa allt


Måndag

Passande nog regnar det ute idag. Jag orkar ingenting. Vill egentligen bara ligga hemma i en liten hög och tycka synd om mig själv fast jag tror att allt blir värre då.

Deppigt

Jag tänkte leta upp min gamla nydumpad-blogg som jag startade i ren desperation för lite mer än ett år sedan, men den hade jag tydligen jag tappat bort, synd. Jag behöver egentligen bara ventilera när jag är krossad, so you go figure...

RSS 2.0